EDGE homepage background

Kik vagyunk és mit csinálunk?

2010 óta Erdély szívében, egy új technológiai központ közepén, Kolozsváron található az EDGE Software Solutions. Itt arra törekszünk, hogy a legmagasabb technológiai színvonalon ajánljunk web design-t, szoftver tervezést, és elektronikai fejlesztést. Az összes általunk fejlesztett projektnek egyedi karaktere van, ezért nem használunk előregyártott platformokat, mert a klienseinknek magas színvonalat és totális flexibilitást kívánunk ajánlani. A legtöbb általunk fejlesztett applikációk elismert framework-on alapszanak, magas színvonalú szoftver és hardverfejlesztést követve.

Bár nagy tapasztalattal rendelkezünk e három különböző szegmensben (web design, szoftverfejlesztés, elektronikai tervezés), mégis ami megkülönböztet minket a konkurenciától az az, hogy nekünk sikerül kombinálni ezeket a technológiákat annak érdekében, hogy új rendszereket hozzunk létre. A legtöbb projektünk kombinálja a két vagy akár mind a három szegmenst annak érdekében, hogy egyéni hardver-szoftver szolúciókat hozzunk létre, amelyek teljesen megfelelnek a kliens legmagasabb elvárásainak is.

Az EDGE cég olyan csapatból áll, akiknek a szenvedélyük a technológia, akiket a kihívások motiválnak, hogy felkeljenek reggel és hogy örömmel jöjjenek az irodába. Egy ilyen motivált csapat segít, hogy a klienseknek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínáljuk és így egy előkelő helyet foglalunk el Románia IT piacán.
Tervezzünk valami egyedit együtt?
Lépjen kapcsolatba velünk!