EDGE homepage background
EDGE homepage background
EDGE homepage background
EDGE homepage background
EDGE homepage background

Légy egyedi
Légy a legjobb!
Top
Megoldások
A legújabb technológiákat használjuk
a webdesign, szoftverfejlesztés és az elektronikus berendezések megvalósításához, hogy
előnyt adjunk Önnek, a konkurenciával szemben.
Kreatív
designok
Egy különleges és egyedi design adja a különbséget!
Mivel nagy tapasztalatunk van e téren, garantáljuk Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást a vizuális identitás, web design és az applikációk UI/UX designja területén.
Kommunikáció
A kommunikáció egy fundamentális elem egy projekt sikerében.
Meghallgatjuk a klienseink kívánságait és együttműködünk velük, hogy bebizonyítsuk, hogy a professzionális szoftverfejlesztés olyan módon segítheti a vállalataikat, amelyre nem is számítanak.
Könnyű
használat
Csak egy pár fontosabb dolog van, mint a használhatóság.
Mi segítünk, hogy csiszolja a felhasználó és a kliens tapasztalatait, egy könnyű, választásokkal teli környezetet ajánlva nekik.
Biztonság
Rengeteg kockázatot rejt egy rendszer online-ba helyezése. A magánélet inváziójától a hackerekig, akik tönkreteszik az Ön biztonsági rendszerét. Mi segíthetünk, hogy megelőzze a weboldalain és az applikációin ezeket a támadásokat, és hogy egy biztonságos környezetet tartson fenn.

Web, szoftver és elektronikai fejlesztés

2010 óta Erdély szívében, egy új technológiai központ közepén, Kolozsváron található az EDGE Software Solutions. Itt arra törekszünk, hogy a legmagasabb technológiai színvonalon ajánljunk web design-t, szoftver tervezést, és elektronikai fejlesztést. Az összes általunk fejlesztett projektnek egyedi karaktere van, ezért nem használunk előregyártott platformokat, mert a klienseinknek magas színvonalat és totális flexibilitást kívánunk ajánlani. A legtöbb általunk fejlesztett applikációk elismert framework-on alapszanak, magas színvonalú szoftver és hardverfejlesztést követve.

Csapatunkat szakemberek alkotják sok év tapasztalattal azokon a területeken, amelyekben dolgozunk, így szeretjük az olyan projekteket, amelyek próbára teszik a tudásunkat, stabil szoftver megoldásokat hozva létre olyan esetekben is, amikor mások már csődöt mondtak. A szakértelmünket az a számos projekt támasztja alá, amelyekben egyesítjük a design-t a szoftver, web-és a hardverfejlesztéssel is, emellett nagy létszámú elégedett kliens tér vissza hozzánk, akik utóbbi fejlesztéseket kérnek vagy teljesen új projekteket, amelyekkel csak minket akarnak megbízni.
Bizonyított fejlesztési tapasztalat

Bár az Edge Software 9 évvel ezelőtt alakult, a csapatunk magja több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik a web és szoftver fejlesztésben, valamint több, mint 6 éves tapasztalattal az elektromos rendszerek, termék tervezés és a hardver-szoftver rendszerek fejlesztésében.Több, mint
143
sikeresen befejezett projekt
Több, mint
91
elégedett kliens úgy az országból, mint külfőldről
Már 5 éve
87%
a projektjeinknek ajánlás által jön
Több, mint
9 éves
aktivitás ezen a területenSzolgáltatásaink

A mi szolgáltatásaink 3 nagy kategóriába sorolhatóak - bemutatva lentebb -, de számos esetben ezek kombinálva vannak, hogy egyedi szoftver-hardver megoldásokat hozzanak létre, amelyek teljesen fedik a klienseink igényeit.


Design és Webfejlesztés

Design és Webfejlesztés

Mi szeretjük a web design-t és azzal büszkélkedünk, hogy minden projektet külön szenvedéllyel és egyedi kreativitással kezdünk el.

A szolgáltatásainkba beletartozik:

 • Logó tervezés
 • Vizuális indentitás létrehozása
 • Responsive weboldalak tervezése
 • Teljesen testreszabott weboldalak létrehozása
 • Online áruházak készítése
 • Belső rendszerek és portálok készítése
 • Más platformokkal való integrálás

Nézze meg az összes szolgáltatást

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztés

Bármit, amit építeni akar, nem szabad megalkuvással határok közé zárni. Nálunk minden lehetséges és a szakértőink segítenek, hogy a legjobb megoldást válassza.

A szolgáltatásainkba beletartozik:

 • Java asztali alkalmazások készítése
 • Szerver szoftok készítése, amit a konzolból futtathat
 • Szoftver készítése megrendelésre
 • Adatgyűjtő szoftverek
 • Hardver interfész szoftverek
 • Számítási és statisztikai szoftverek
 • Integrálás más szoftver-plarformokkal

Nézze meg az összes szolgáltatást

Elektronikai Tervezés

Elektronikai Tervezés

Hardver felszerelés létrehozása és teljes termék tervezés konceptusi fázistól egész sorozat gyártásig, ez jelenti a teljes rugalmasságot a technológiában.

A szolgáltatásainkba beletartozik:

 • Prototípusok készítése
 • Vezetéktervezés
 • Burkolat tervezése és fejlesztése
 • Hardver megoldások tervezése
 • Mikrokontroller firmware készítése
 • Linux beágyazott szoftverek fejlesztése
 • Más platformokkal való integrálás
 • Sorozatgyártás

Nézze meg az összes szolgáltatástÜgyfeleink

Az évek során jelentős számú céggel sikerült dolgozni mind az országból, mind pedig külfőldről és ezek elégedettsége abban bizonyul, hogy az utolsó 5 évben a projektjeink 87% ezen cégek ajánlásaiból származott. Az ügyfeleink legtöbbje már legalább több, mint 2 projektet fejezett be velünk, ami számunkra azt jelenti, hogy sikerült elnyerni a bizalmukat az évek alatt.


Logo Dennver
Logo SiNE
Logo Calirom
Logo Grand Hill Residence
Logo Polcaris Medical
Logo PandaGIF
Logo Coldwell
Logo ETX
Logo VisitRomania
Logo ARA
Logo Carboetalon
Logo NTT DataEDGE specialitás

Bár nagy tapasztalattal rendelkezünk e három különböző szegmensben (web design, szoftverfejlesztés, elektronikai tervezés), mégis ami megkülönböztet minket a konkurenciától az az, hogy nekünk sikerül kombinálni ezeket a technológiákat annak érdekében, hogy új rendszereket hozzunk létre. A legtöbb projektünk kombinálja a két vagy akár mind a három szegmenst annak érdekében, hogy egyéni hardver-szoftver szolúciókat hozzunk létre, amelyek teljesen megfelelnek a kliens legmagasabb elvárásainak is.

Az EDGE-nél nyitottak vagyunk az újabb és újabb kihívásokra, hogy megoldásokat dolgozzunk ki az elképzeléstől egészen a funkcióba tételig és hogy egy minőségi és hosszútávú ügyfélszolgálatot ajánljunk a kliensnek. Ez csak egy a sok dolog közül, amiért mi NEM használunk előregyártott platformokat, mint például a Wordpress, Magento stb, mivel ezek nem engedik, hogy teljes rugalmasságot és biztonságot ajánljunk az EDGE klienseinek.
Tervezzünk valami egyedit együtt?
Lépjen kapcsolatba velünk!