Támogatjuk a tehnológiát mint sportág

Közzétett: 2017-08-04
Támogatjuk a tehnológiát mint sportág

Az EDGE egy olyan vállalat, amelynek a középpontjában a technológia áll és ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hozzájárulhatunk az ilyen események megrendezéséhez itt Romániában. A multirotoros versenyek a jövő sportja, amely tökéletesen összekapcsolja a technológiát azoknak a pilótáknak a tehetségével, amelyek ezeket a magas sebességű drónokat irányítják.

Ez a verseny a kolozsvári Liberty Technology Parkon belül fog megrendezésre kerülni 2017 Augusztus 26-27. közt, szabad belépőt biztosítva az összes résztvevőnek és nézőnek, akik figyelemmel szeretnék követni ezt a versenyt.

A drónos versenyek  egyre népszerűbbek és a fő motívum, amiért részt veszünk ennek az eseménynek a megrendezésében az az, hogy ezeknek a repülő gépeknek a megépítésében van egy hardware és egy szoftver komponens is. Jó tudni, hogy azok a pilóták akik résztvesznek ilyen versenyeken, maguk építik meg a saját multirotorjaikat annak érdekében, hogy minél hatékonyabbra tudják szabmi a repülési jellemzőket. Többek között ez a személyreszabás a motorokon és a motor vezérlőkön történik, illetve a gép “agyán” is, amely mikrokontroller alapú, hogy majd később a PID értékeket finomítják, amelyek a kontrol logika alapja a használt stabilizáló algoritmusban.

De anélkül, hogy túl sok technikai részletbe belemennyünk, nagy szeretettel várjuk erre a rendezvényre, amelyet az ARA (Asociația Română de Aeromodelism) rendez a kolozsvári Liberty Technology Park-ban.

 

 





Tervezzünk valami egyedit együtt?
Lépjen kapcsolatba velünk!