EDGE homepage background

Cine suntem si ce facem?

Situati in inima Ardealului, in mijlocul acestui nou hub tehnologic numit Cluj, din 2010 la EDGE Software Solutions ne straduim sa oferim servicii de design, dezvoltare si proiectare de electronica la cele mai inalte standarde tehnologice. Toate proiectele dezvoltate de noi au un caracter unic, astfel evitam sa utilizam platforme prefabricate, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri calitate maxima si flexibilitate totala. Majoritatea aplicatiilor construite de noi sunt bazate pe framework-uri consacrate, urmarind standarde inalte de dezvoltare software si hardware.

Desi dobandim experienta individuala in cele trei segmente diferite (design si dezvoltare web, dezvoltare software si proiectare electronice), ceea ce ne deosebeste de competitie este faptul ca noi reusim sa combinam toate aceste tehnologii cu scopul de a crea sisteme noi. Majoritatea proiectelor noastre combina doua sau chiar si toate cele trei domenii cu scopul de a crea solutii unice hardware-software care sa satisfaca cele mai exigente standarde ale clientilor nostri.

In spatele firmei EDGE este o echipa formata din pasionati de tehnologie, carora provocarile sunt ceea ce ii motiveaza sa se trezeasca dimineata si sa ajunga bine dispusi la birou. Avand o echipa motivata ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate si astfel sa ocupam un segment important in piata de IT din Romania.
Vrei să construim ceva unic împreună?
Contactează-ne acum!!